Bob Hutten

Director Hutten

Bob Hutten

In het leven van Bob Hutten (1966) staan horeca en werkgeluk centraal. Geboren in een familie met passie voor het vak en de mens helpt hij al op jonge leeftijd in de keuken van het horecabedrijf van zijn ouders. Hij is dan de derde generatie Hutten in het familiebedrijf Hutten. Zijn opa, oma, vader en moeder hebben het bedrijf dan al uitgebouwd tot een begrip in de regio Veghel. Het bedrijf bestaat dan uit een café-restaurant met feestzaal en een tak die partycatering verzorgt. Met Bob aan het roer groeide Hutten verder. Met het oog op de toekomst besluit Bob in 1994 de restaurants te sluiten en zich volledig te gaan richten op catering. Inmiddels behoort het bedrijf tot de top vijf cateraars van Nederland en heeft het zo’n 1700 ‘samenwerkers’ in dienst.

Bob vindt het als inspirator van werkgeluk belangrijk om samenwerkers in hun kracht te zetten: “Er wordt bij ons niet gesproken van medewerkers of personeel, maar van samenwerkers. Het gaat namelijk om samenwerken, het samen doen. Samen van buitengewone betekenis zijn voor anderen. Onder iemand in zijn kracht zetten versta ik dat zij maximaal gelukkig zijn in werk en privé. Werkgeluk is niet meer nice to know, maar need to know. Er zijn geen zekerheden meer en producten zijn onvoorspelbaar geworden. Ons antwoord op de voortdurend veranderende marktvraag is: je talenten maximaal ontwikkelen en als werkgever waarde toevoegen door de ander te begrijpen in zijn geluk en ambities.” Bekijk voor al zijn opleidingen, trainingen en actuele CV het LinkedIn-profiel van Bob Hutten of kijk op Hutten.eu